ANWB Boten

Kok Zeeschouw 750

Terug

Prijs: € 13.950

 • Bouwjaar1976
 • Lengte 7.5 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 35 boten van Easy Sail e-mail adverteerder

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
www.easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Kok Zeeschouw 750

 • YF ref:124057
 • Verkoper:Easy Sail
 • Categorie:Plat- en rondbodem, ex-beroeps zeilend
 • Lengte:7.5 m
 • Breedte:3.05 m
 • Diepgang:0.8 m
 • Materiaal:Staal
 • Bouwjaar:1976
 • Land: Nederland
 • Ligplaats boot: Lauwersoog
 • Slaapplaatsen:5
 • Prijs:€ 13.950 incl. BTW

Samenvatting

Supergezellige en meer dan goed onderhouden Kok Zeeschouw 750. Helemaal compleet, in prima staat en ready to go + een hele scherpe prijs!

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Supergezellige Kok Zeeschouw met precies de juiste sfeer die een traditioneel platbodem zeiljacht moet hebben. Van binnen hartstikke gaaf met tal van leuke elementen die deze boot karakter geven. Wat te denken van het fraaie glas in lood raam of de Delftsblauwe tegeltjes in de kombuis, mooi toch?! De vloer is vrolijk en past stiekem waanzinnig goed op dit schip.


  Qua onderhoud is het ook allemaal meer dan in orde op deze Kok Zeeschouw. Ze is recent buitenom geschilderd (onderwaterschip en romp dit jaar en de opbouw een jaar of wat terug) en ook het houtwerk is en wordt gedaan. Geen omkijken meer naar voorlopig. Daarnaast heeft de motor altijd haar beurten gehad en wordt het schip 's winters droog gestald (ook de aankomende winter uiteraard).


  De Kok Zeeschouw is een schip dat een stootje kan hebben. Ze combineert een fraaie lijn met voldoende binnenruimte en prettige zeileigenschappen. Ook met zwaarder weer laat deze platbodem zich prima manoeuvreren en blijft ze goed zeilen. En als het weer dan toch uiteindelijk te slecht wordt is het bepaald geen straf om gezellig in de kajuit te vertoeven. Echt een heerlijke boot..... en zoals je ziet, voor een scherpe prijs!


  Daarnaast is ze meer dan compleet:

  - fenders

  - landvasten

  - anker met lijn en lier

  - zwemtrap op het roer

  - fraaie binnenverlichting

  - marifoon

  - kompas

  - kooktoestel op gas

  - spoelbak met kraan (pomp)

  - toilet in gescheiden ruimte (pomp)

  - radio/cd speler

  - brandblusser

  - bilgepomp

  - navigatieverlichting

  - pikhaak

  - omvormer

  - acculader

  - walstroom

  - 12 volt aansluiting (handig voor je smartphone of tablet)

  en weten wij al wat niet meer, meer dan compleet dus!


  De motor is een goed onderhouden (ja, die dus ook) Farymann RD 20 diesel met 2 cilinders die 20PK levert. De motor loopt mooi rustig en kan nog jaren mee. Er is een vetgesmeerde schroefas. Inhoud dieseltank 100 liter. Er staan 2 accu's in de boot, beide in goedwerkende toestand, bouwjaar 2013. Kortom technisch ready to go.


  Qua zeilen en tuigage is het wederom allemaal koek en ei, goed dus. De zeilgarderobe bestaat uit een grootzeil, een fok en 2 x een kluiver. Kleur van de zeilen is wit. De zeilen alsmede de schoten, vallen, lijnen etc zijn in goede staat. Al het houtwerk als de mast, giek, gaffel, roer en zwaarden is in goede staat. Niks mis mee, direct bruikbaar en goed onderhouden.


  Dit schip heeft GEEN adviespunten. Een eerlijke goede boot voor een scherpe prijs. Daar val jij je never een buil aan.


  Ben je al een beetje enthousiast geworden van deze Kok Zeeschouw? Kom dan vooral eens kijken, dit schip is echt de moeite meer dan waard. Ze ligt in Lauwersoog en je kunt er zo de Waddenzee mee op. Beetje zeilen, droogvallen voor het eiland en dan lekker uit eten op Schiermonnikoog. Kan allemaal...... dus wanneer ga je?


  Bezichtiging uitsluitend op afspraak.


  For our foreign visitors, we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   

   


  Klik hier voor meer informatie


terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Kok Zeeschouw 750 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Kok Zeeschouw 750:

Route plannen